סלט ביצים הוא סלט פשוט וקל להכנה עם כמה מצרכים פשוטים שיש בכל בית בדרך כלל. למרות שאני שיניתי מעט את המתכון שאני מכירה מבית אמי והפכתי את הסלט לעדין יותר ע"י שימוש בעירית, במקום בצליבש רגיל שאמי היתה משתמשת בו, אני עדיין אוהדת שרופה של הסלט הזה. האמת שהסלט הכי טעים כשהביצים עוד לא לגמרי התקררו, ויוצא סלט מעט חם, אבל על מנת לחסוך בזמן אני בדרך כלל נוהגת לבשל את הביצים יום קודם ולהשאירן לא קלופות במקרר עד להכנת הסלט.
חומרים:
6 ביצים מבושלות ומקולפות
צרור עירית קצוצה (אפשר להשתמש גם בבצל ירוק)
1-2 כפות מיונז
מלח ופלפל
אופן הכנה:
- מרסקים את הסימים בעזרת מזלג (אפשר גם לחתוך עם סכין לקוביות אם אתם אוהבים סלט פרוס גס).
- מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים.
בתאבון!
פוליסמן אולגה